Professionele Website Of Webshop Laten Maken?

Published Aug 02, 20
5 min read

webdesign & Online Marketing Bureau

Een website laten maken die uitstekend presteert op notebook, mobiel en tablet, optimaal ingericht is voor SEO (vindbaarheid) inclusief makkelijk Content Management Systeem (CMS) voor beheer. We denken graag mee over de oplossing die het beste past bij jouw doelstellingen, twijfel niet en neem contact met ons op!.

Nou? Wat kost een website? Tjah, dat ligt eraan. Als je nu offertes aanvraagt bij 3 verschillende webdesignbureaus, dan krijg 3 totaal verschillende prijzen terug. Het is goed mogelijk dat één partij vier keer duurder is dan de ander. Dat lijkt vreemd, maar als je verder leest begrijp je waarom dat zo is.

Dat kan met WordPress tegenwoordig vrij makkelijk. Welke optie is de beste voor jou? Qua kwaliteit, gemak, opbrengst en kosten. Dat gaan we hier samen uitzoeken - Google-ranking?. Laten we beginnen met een heel versimpeld antwoord en daarna gaan we kijken wat je precies nodig hebt en wat het echt gaat kosten.

kosten Website Laten Maken Op Een Rijtje

Bij veel zelfstandige webdesigners en kleine webdesignbureaus kun je voor 1.250 euro tot 3.000 een mooie simpele WordPress website op maat laten maken die redelijk goed in elkaar zit (qua gebruiksvriendelijkheid en design).2. Bij de wat grotere webdesignbureaus kun je voor 2.500 en 5.000 euro een goede website laten bouwen.

Een professionele goed-in-elkaar-zittende website.3. Grote complexe websites, zoals websites van de overheid, webshops, bekende merken of bedrijven met veel content, kunnen zelfs prijzen verwachten tussen de 5.000 – 30.000 euro4. Je kan een webbouwer inschakelen om een website template (een design die door meerdere websites wordt gebruikt) te installeren en alles in elkaar te zetten.

En als je als een beginnende ZZP’er of blogger bent, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een eigen WordPress website te maken (handleiding). Ga dan wel voor een professioneel WordPress thema - SEO blog artikelen. Dit kost je ongeveer 50 euro. Ja. Bij elke optie komt nog de kosten van hosting en de kosten van een domeinnaam.

webdesign Bureau belgie - Uw Professionele Webdesigner

Dat ligt aan de partij waarbij je zit of de webdesigner jouw plaatst en de extra winstmarge die jouw designer erop pakt. Het is aan te raden om zelf te kiezen voor een WordPress hosting provider - backlinkprofiel. Dan ben je gegarandeerd van kwaliteit, support, betrouwbaarheid, snelheid en prima kosten. Hosting is net als een interverbinding.

En als je iemand anders laat kiezen dan blijft het een gok. Als je zelf een website gaat maken en kiest voor een premium thema (template) dan heb je de look & feel van professionele website tegen een fractie van de kosten, . Je ziet dus redelijk vaak dat ZZP’ers kiezen om een eigen WordPress website te maken, om zo kosten te besparen.

Dit kan een slimme keuze zijn als jouw kennis en ervaring bij jouw onderneming centraal staat. Het is voor beginnende ondernemers het belangrijkst om zo snel mogelijk te beginnen met marketing en het experimenteren met het vinden van een goede match tussen vraag en aanbod, terwijl ze hun kosten laag houden (linkprofiel).

jouw #1 Webdesign In Nederland. Meer Klanten En Omzet

Voorbeeld van een thema dat je kunt kopen en naar smaak kan aanpassen - posities binnen Google. Verder is het verschil qua opbrengsten niet groot voor kleine bedrijven als je een redelijke website hebt (die je zelf maakt) of een goede website die je laat maken. Kijk. Als je een website laat maken door een professionele webdesigner, tegen een normale prijs, dan levert zo’n website bijna altijd meer op dan een website die je zelf gaat maken.

De vraag is: in hoeverre weegt het op tegen de kosten? Bij beginners is het een twijfelgeval. Maar als je een redelijk stevig budget hebt dan kan je waarschijnlijk beter een website laten maken. En ervaren ondernemers ook. Mensen die hun website willen vernieuwen. Je hebt dan al een doelgroep.

En je hebt al een plan en een product dat werkt. Het gaat dan meestal niet om experimenteren en de kwantiteit van jouw acties, maar om optimaliseren en kwaliteit. Het draait dan om het maximale halen uit jouw website. De meeste ondernemers laten een nieuwe website bouwen om de 3 tot 5 jaar.

webdesign Nederland - Wordpress Website

website Laten Maken Nederland - Goedkoopwebdesign Bureau - Website Laten Make - krijg Meer Klanten
website Laten Maken - Maatwerk Wordpresschecklist Als Je Een Website Wilt Laten Maken (15 Tips)

Jouw investering in een nieuwe website bepaalt dan 3 tot 5 jaar (of langer) hoeveel jij uit je online onderneming haalt. Ik wil niet zeggen dat het design van jouw website bepaalt of jouw onderneming een succes wordt of niet. Nee. Jouw marketing en product bepalen dat. Het bepaalt de eerste indruk en heeft invloed op de gemoedstoestand van de bezoeker.Hoe beter het design is, hoe meer je uit elke marketingactie, bezoeker en pagina haalt. Als je dit vermenigvuldigt met elke actie, tekst en bezoeker over de komende 3 tot 5 jaar dan heb je het over tienduizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen bezoekers die beïnvloed worden door het design. Die vermenigvuldigingsfactor kan het verschil zijn tussen succes en geen succes, maar meestal heeft het alleen invloed op hoe hard jouw business groeit.

Dat lijkt misschien niet veel (Bovenaan in Google). Maar over een langere periode is het verschil gigantisch. Waarom zou je dan zo op de prijs letten en zo weinig op de belangrijkste dingen, namelijk de gebruiksvriendelijkheid, de look & feel van je website, de zoekmachine vriendelijkheid en de focus op conversie? Oké, ik snap het.

webdesign Website Laten Maken? Webdesignbureau - wordt Gevonden

Door het gehanteerde proces, het aantal medewerkers, de support, de expertise, creativiteit en de ervaring van de medewerkers kan de prijs zo met een paar duizend euro verschillen. En helaas is het voor het niet-getrainde oog niet makkelijk zichtbaar welk webdesigner en webbouwer nou kwaliteit oplevert en welke niet. Hoe een website eruit ziet zegt namelijk niet direct wat over de kwaliteit van de website (website maken vergelijken Nederland en Belgie).

Betekent dit dat je heel veel geld moet investeren in een website? Nee. Niet per se. Een dure website betekent namelijk nog niet dat de website gebruiksvriendelijk is en verkoopt. Ik heb genoeg professionele webdesignbureaus gezien die mooie websites maken die totaal niet gericht zijn op wat de doelgroep wil (of nodig heeft).

Navigation

Home

Latest Posts

Voordelige Hosting Services

Published Sep 16, 20
6 min read

Bulletproof Vps

Published Aug 30, 20
6 min read

Professionele Website Of Webshop Laten Maken?

Published Aug 02, 20
5 min read